Pris

 

En behandling

385 kr

 

Tre behandlingar inom 10 dagar

980 kr

Behandlingstid

 

ca 50 min

Fibromyalgimassage

Denna massageteknik är framtagen och anpassad för den med fibromyalgi. Det är en väldigt mild massage som har utvecklats för att ge smärtlindring och avslappning. Massagen passar även vid t ex reumatism eller för den som är väldigt spänd och i stort behov av avslappning.

Målet är att öka blodcirkulationen och välbefinnandet. För att förstärka effekten av behandlingen används särskilt utvalda så kallade fibrooljor som ger en värmande effekt.

Metoden har visat goda resultat och redan efter kortare behandlingsperioder har tillståndet hos många förbättrats och gett mindre smärta och bättre livskvalitet.

Som en start rekommenderas 3 behandlingar inom loppet av 10 dagar. För den som har så pass ont att den knappt klarar av att röras vid behövs det fler behandlingar i startskedet. Utifrån resultat och reaktion i startskedet lägger vi sen tillsammans upp den fortsatta behandlingen.

Efter behandlingen blir du bjuden på ett glas vatten med pepparmynta vilket är inflammationshämande o smärtlindrande.

 

Att tänka på:

* Kom i oömma underkläder eftersom oljorna kan ge fläckar

* För bästa effekt bör man inte duscha förrän tidigast 12 timmar efter behandling eftersom oljorna forsätter att arbete på egen hand.