Om mej

Jag är utbildad barnskötare och har jobbat både inom barnomsorgen och särskolan. När jag själv fick barn valde jag att inte fortsätta med det yrket eftersom jag inte tyckte det kändes rätt att lämna mina egna barn för att ta hand om andras.

Redan 1997 kom jag i kontakt med ett företag som jobbade med direktförsäljning av bl a kemtekniska produkter, hudvårdsprodukter, make up och kost- och näringstillskott. Jag provade produkterna och blev väldigt nöjd med dem. Till en början sålde jag dessa produkter i liten skala till personer jag kände. Efter ett tag kom jag fram till att jag ville utveckla detta. En del av boningshuset gjordes i ordning till salong där jag började ta emot kunder för behandlingar och rekommendationer av mina produkter.

En hel del av den utbildning jag har inom dessa områden har jag fått genom företaget som jag köper in mina produkter från. De anlitar bl a Cecilia Lidén som driver Art of make up school i Stockholm.

Utbildningarna i ansiktspa, manikyr, vaxning och frans o bryn har jag gått vid N.F.Education i Staffanstorp, nu mera REQ Skåne.

Jag har gått en privat ihop satt kurs för Hillery Farnell. Välkänd make up artist från New York och Los Angeles, hon bor sedan många år tillbaka i Staffanstorp.

Ett mycket stort privilegie som jag har haft är att träffa Eddie Funkhouser vid ett antal tillfällen. Eddie Funkhouser driver EF Studio och tidigare E.Funkhouser New York. Inom branschen ses han som en sminkguru, en oerhört skicklig och kolosalt inspirerande person. 

Min utbildning till kostrådgivare med kognitiv inriktning har jag gått vid Sverigehälsan i Malmö och basmedicin har jag läst vid högskolan i Kristianstad. Det har även blivit några fristående kurser för att lättare kunna förstå sambandet mellan kost, välmående, vacker hy osv. De kurser jag läst är medicinsk grundkurs, hälsopedagogik, alternativ medicin och psykologi. 

Mina utbildningar i Spamassage, Lymfdränagemassage, Fibromyalgimassage och Regndroppsteknik har jag gått på Göteborgsmassageskola, Massageakademin Örebro, Nyttoliv Hälsocenter i Svedala och Alvestrand & Co i Göteborg.