Pris

 

En behandling

385 kr

 

Tre behandlingar inom en vecka

980 kr

Behandlingstid

 

ca 50 min

Lymfdränagemassage

Denna massage är ganska annorlunda mot andra massagetekniker. Den görs med lätta bankningar och långa strykningar i kombination med eteriska oljor.

Massage är utformad för att underlätta och öka lymfcirkulationen. Det är genom lymfsystemet kroppen gör sej av med slaggprodukter.

Massagen är bra för den som känner sej trött och hänging och har gjort det under en tid. Lite fart på lymfcirkulationen kan verkligen göra susen.

Behandlingen verkar avsvällande och är lämplig för dej som har problem med svullnader i kroppen, framför allt armar och ben.

Denna behandling kan vara till stor hjälp för dej som fått lymfkärl/lymfknutor bortopererade eller skadade i samband med t ex en bröstoperation eller en prostataoperation.

Läkare som genomför fettsugning rekommenderar ofta Lymfdränagemassage för att hjälpa kroppen att göra sej av med restprodukter.

Det rekommenderas att man startar med tre behandlingar tätt in på varandra, inom loppet av en vecka. Efter det underhållsbehandlar man utifrån varje individs behov.

Efter behandlinge blir du bjuden på ett glas citronvatten som hjälper till med utrensningen.

 

Att tänka på:

* Kom i oömma underkläder eftersom oljorna kan ge fläckar

* För bästa effekt bör man inte duscha förrän tidigast 12 timmar efter behandling eftersom dom eteriska oljorna forsätter att arbete på egen hand.